Repertoire
Het repertoire bestaat uit een breed scala van liederen. Eenvoudig en makkelijk in te studeren maar ook wat lastiger en moeilijker muziek. Dat is echt studeren en daar gaan we voor. Samen zoeken we naar de schoonheid van koormuziek om als team te groeien naar een uitvoering die liefhebbers vreugde schenkt. Zingen doe je voor je plezier.
Wij organiseren zelf concerten en verlenen medewerking aan concerten met andere koren in Nijkerk en in de regio. Er wordt gezongen in zorg- en verpleegcentra en treden op bij gedenkdagen. Ook zijn er af en toe open repetitieavonden.

Vaak werken wij met verschillende solisten, zowel vocaal als instrumentaal. Hierbij valt te denken aan fluit, harp, slagwerk, cello etc. Een aantal keren heeft het Nijkerk Stedelijk Fanfare Corps met ons samen gewerkt. Piano en orgel zijn eigenlijk standaard bij elk concert.